Direct contact opnemen? Bel 0413 - 364816

Home / Auto theorie

Auto theorie

Voordat je het praktijkexamen af mag leggen moet je in het bezit zijn van het theoriecertificaat B. Je kunt het theorie-examen afleggen als je 16,5 jaar of ouder bent. De geldigheid van dit theoriecertificaat is 1,5 jaar.

Je kunt bij ons theorielessen volgen. Hiervoor hebben we een speciaal theorielokaal ingericht met de meest moderne apparatuur. Deze lessen worden gegeven op het kantoor in Eerde. De lessen worden wekelijks op dinsdagavond van 20.00-21.00u gegeven. Tevens krijgen alle leerlingen een persoonlijke inlogcode, waarmee via internet zelf alle theorielessen, informatie en planning gevolgd kunnen worden. Ook de praktijk simulaties kunnen bekeken worden, zodat je nog beter voorbereid bent voor je theorie- en praktijkexamen.

Theorie-examen CBR wordt voorgelezen in nieuwe proef

Het CBR start 16 december 2015 een proef waarbij een computerstem de vragen van het theorie-examen voorleest. Examenkandidaten kunnen tijdens deze pilot, die een half jaar duurt, kiezen voor deze extra optie bij een theorie-examen met extra tijd en bij een individueel begeleid theorie-examen. Deze speciale examens hoeven zij vanaf dan ook niet meer per sé via een rijschool te reserveren. Dyslectici krijgen de extra kosten van deze examens terug. Mogelijk wordt geluid na de pilotfase ook bij het reguliere theorie-examen toegevoegd.

Theorie nw

60jaarlogo
Vrb logo1

Laat ons u bellen...

Verkeersschool FA. van der Doelen | Privacy verklaring | Disclaimer |  Website: BAMOS! webstudio